Untitled-3

Search engine marketing

Hakukonemarkkinointi

Mitä on hakukonemarkkinointi?

Hakukonemarkkinointi (SEM) on markkinointimuoto, jossa pyritään parantamaan verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneissa maksullisen mainonnan avulla. SEM sisältää hakusanamainontaa eli mainoksia, jotka näkyvät hakutulosten yhteydessä sekä hakukoneoptimointia, joka pyrkii parantamaan sivuston luonnollista hakukonenäkyvyyttä.

Kuinka hakukonemarkkinointi toimii?

Hakukonemarkkinoinnissa yritys valitsee hakukoneista mainoksen näyttöpaikat ja hakusanat, joiden perusteella mainokset näkyvät käyttäjille. Yritys maksaa mainostilasta ja -klikkauksista hakukoneelle. Hakukonemarkkinointi on tehokas tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita ja saada liikennettä verkkosivustolle.

Hakukonemarkkinoinnin hyödyt

  • Parantaa verkkosivuston näkyvyyttä
  • Tavoittaa kohderyhmän tehokkaasti
  • Mahdollistaa tarkkaan kohdennetun mainonnan

Johtopäätös

Hakukonemarkkinointi on tärkeä osa yrityksen markkinointistrategiaa verkkoympäristössä. Sen avulla voidaan saavuttaa nopeita tuloksia ja parantaa sivuston liikennettä. On tärkeää suunnitella ja toteuttaa hakukonemarkkinointia huolellisesti, jotta saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.