Untitled-3

Kuinka käyttää GTM (Google Tag Manager) -tunnisteita SEO:n tukena?

Kuinka käyttää GTM (Google Tag Manager) -tunnisteita SEO:n tukena?

Mikä on GTM?

Google Tag Manager eli GTM on Googlen ilmainen työkalu verkkosivujen ja -sovellusten seurantaan sekä markkinointitunnisteiden hallintaan. GTM mahdollistaa tunnisteiden, kuten Google Analyticsin seurantakoodin, lisäämisen verkkosivustolle ilman tarvetta muokata sivuston koodia.

Miksi käyttää GTM:tä SEO:n tukena?

GTM:n avulla voit hallita erilaisia tunnisteita yhdestä keskitetystä hallintapaneelista. Tämä helpottaa sivuston seurantakoodien hallintaa ja lisäämisen, mikä voi parantaa sivuston hakukonenäkyvyyttä ja SEO-suorituskykyä.

Kuinka käyttää GTM:tä SEO:n tukena?

1. Luo tili Google Tag Manageriin ja lisää sivustosi GTM-tiliin.
2. Lisää tarvittavat seurantakoodit GTM:ään, kuten Google Analyticsin seurantakoodi.
3. Aseta tärkeimmät seurantatunnisteet oikein ja varmista, että ne toimivat oikein sivustollasi.
4. Seuraa GTM:n avulla sivustosi kävijämääriä, kävijäkäyttäytymistä ja muita tärkeitä tilastoja, ja optimoi sivustosi SEO-suorituskykyä näiden tietojen pohjalta.

Käyttämällä GTM:tä SEO:n tukena voit parantaa sivustosi hakukonenäkyvyyttä ja seurantaa helposti ja tehokkaasti. Seuraa edellä mainittuja ohjeita ja hyödynnä GTM:n mahdollisuuksia sivustosi parantamiseksi SEO:n näkökulmasta.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.