Untitled-3

Mitä ovat Twitter-kortit ja kuinka niitä käytetään?

Mitä ovat Twitter-kortit ja kuinka niitä käytetään?

Twitter-korttien perusteet

Twitter-kortit ovat ominaisuus, joka mahdollistaa käyttäjien jakaa monenlaisia multimediaelementtejä suoraan Twitter-viestejensä yhteydessä. Nämä kortit näkyvät viestin alla ja voivat sisältää esimerkiksi kuvia, videoita, linkkejä tai tuoteinformaatiota.

Kuinka käytät Twitter-kortteja?

1. Luo Twitter-kortin koodi: Voit luoda kortin koodin Twitterin kehittäjäsivustolla. Valitse kortin tyyppi ja määritä sisältö.

2. Lisää kortti viestiisi: Kopioi kortin koodi ja liitä se Twitter-viestiisi. Kun julkaiset viestin, kortti näkyy sen alla.

3. Hyödynnä kortteja markkinoinnissa: Twitter-kortit ovat hyödyllisiä markkinoinnissa, sillä ne auttavat kiinnittämään käyttäjien huomion ja lisäämään sitoutumista.

Yhteenveto

Twitter-kortit ovat hyödyllinen tapa rikastuttaa Twitter-viestejä multimediaelementeillä. Niitä voi käyttää monipuolisesti eri tarkoituksiin ja ne ovat hyödyllinen työkalu markkinoinnissa ja sisällöntuotannossa. Tutustu Twitterin kehittäjädokumentaatioon saadaksesi lisätietoa korttien luomisesta ja käytöstä.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.