Untitled-3

Kuinka käytän Mozia linkkien analysointiin?

Kuinka käytän Mozia linkkien analysointiin?

Mikä on Moz?

Moz on markkinointialan yritys, joka tarjoaa työkaluja ja analytiikkaa verkkosivustojen optimointiin ja näkyvyyden parantamiseen hakukoneissa. Yksi Mozin tarjoamista työkaluista on Link Explorer, jonka avulla voidaan analysoida sivuston linkkejä ja niiden laatua.

Kuinka pääsen käsiksi Mozin Link Exploreriin?

Voit kirjautua Mozin palveluun luomalla tilin heidän verkkosivustollaan. Kun olet kirjautunut sisään, löydät Link Explorerin työkalun navigointivalikosta.

Miten voin analysoida sivustoni linkkejä Mozin avulla?

Kun olet avannut Link Explorerin, voit syöttää haluamasi verkkosivun URL-osoitteen ja painaa ”Analysoi” -painiketta. Mozin työkalu antaa sinulle kattavan raportin sivustosi sisältämistä linkeistä, niiden laadusta ja niiden vaikutuksesta hakukonenäkyvyyteen.

Miten voin hyödyntää Mozin analyysituloksia?

Kun olet saanut raportin linkkien tilanteesta, voit käyttää tietoja hyväksesi optimoidessasi sivustoasi ja parantaaksesi sen hakukonenäkyvyyttä. Voit esimerkiksi poistaa haitalliset ja huonolaatuiset linkit, sekä pyrkiä lisäämään laadukkaita ja relevanteja linkkejä sivustollesi.

Yhteenvetona, Mozin Link Explorer on hyödyllinen työkalu verkkosivustojen linkkien analysointiin ja optimointiin. Sen avulla voit saada arvokasta tietoa sivustosi linkkiprofiilista ja parantaa sen hakukonenäkyvyyttä.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.