Untitled-3

Kuinka käytän webinaareja linkkien saamiseksi?

Kuinka käytän webinaareja linkkien saamiseksi?

Mikä on webinaari?

Webinaari on interaktiivinen verkkoseminaari, jota voi seurata internetin kautta. Webinaarit voivat sisältää esimerkiksi luentoja, esityksiä tai koulutustilaisuuksia.

Miksi käyttää webinaareja linkkien saamiseksi?

Webinaarit voivat olla hyödyllinen tapa saada linkkejä verkkosivustollesi. Osallistujat voivat esimerkiksi jakaa linkin webinaarisivustolle sosiaalisessa mediassa tai blogeissaan, mikä voi tuoda lisää liikennettä ja näkyvyyttä sivustollesi.

Kuinka hyödyntää webinaareja linkkien saamiseksi?

1. Tarjoa osallistujille arvokasta sisältöä: Jotta osallistujat olisivat valmiita jakamaan linkin webinaarisivustollesi, varmista että tarjoat heille jotain arvokasta ja hyödyllistä.

2. Pyydä osallistujia jakamaan linkki: Muistuta webinaarin aikana ja sen jälkeen osallistujia jakamaan linkkiä sivustollesi. Voit esimerkiksi kannustaa heitä jakamaan tärkeän tiedon tai oivalluksen, jonka saivat webinaarista.

3. Tarjoa linkkiä jakaville jotain vastineeksi: Voit kannustaa osallistujia jakamaan linkkiä sivustollesi tarjoamalla heille esimerkiksi alennuskoodin tai ilmaisen oppaan.

Yhteenveto

Webinaarit voivat olla tehokas tapa saada linkkejä verkkosivustollesi, kunhan tarjoat osallistujille arvokasta sisältöä ja muistutat heitä jakamaan linkkiä. Muista tarjota jotain vastineeksi niille, jotka jakavat linkkiä sivustollesi.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.