Untitled-3

Kuinka seuraan paikallista hakuliikennettä?

Kuinka seuraan paikallista hakuliikennettä?

1. Hyödynnä Google Analytics

Google Analytics on erinomainen työkalu paikallisen hakuliikenteen seuraamiseen. Voit tarkastella sivuston kävijämääriä, niiden sijainteja ja muita tärkeitä tilastoja. Näin saat hyvän käsityksen siitä, kuinka paljon kävijöitä sivustollasi on paikallisesti.

2. Käytä Google My Business -palvelua

Google My Business on erityisesti paikallisille yrityksille suunnattu palvelu, joka auttaa näkymään paremmin Googlen hakutuloksissa. Voit seurata palvelun avulla, kuinka moni käyttäjä on nähnyt yrityksesi tiedot ja kuinka monet ovat klikanneet niitä.

3. Hyödynnä paikallisia hakukoneoptimointikeinoja

Paikallinen hakuliikenne kannattaa huomioida myös sivuston hakukoneoptimoinnissa. Käytä paikallisia avainsanoja ja varmista, että sivustosi on optimoitu paikallisiin hakukoneisiin. Näin saat enemmän näkyvyyttä paikalliselle yleisölle.

4. Käytä paikallisia markkinointikanavia

Paikallinen hakuliikenne voi kasvaa myös käyttämällä paikallisia markkinointikanavia, kuten paikallisia hakemistoja ja sosiaalisen median ryhmiä. Näin tavoitat paremmin paikalliset käyttäjät ja saat enemmän liikennettä sivustollesi.

Seuraamalla näitä vinkkejä voit parantaa paikallisen hakuliikenteen seuraamista ja kasvattaa sivustosi näkyvyyttä paikallisesti.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.