Untitled-3

Mikä on RankBrain?

Mikä on RankBrain?

RankBrain on Google:n kehittämä tekoälyalgoritmi, joka käsittelee käyttäjien hakukyselyjä ja auttaa Googlen hakukoneen ymmärtämään paremmin mitä käyttäjä tarkoittaa. RankBrain hyödyntää koneoppimista ja tekoälyä mahdollistaakseen paremman hakutulosten osumatarkkuuden.

Miten RankBrain toimii?

RankBrain käyttää tekoälyä ja koneoppimista oppiakseen ymmärtämään käyttäjän hakukyselyjä paremmin. Se analysoi ja tulkitsee käyttäjän hakusanoja ja pyrkii tarjoamaan mahdollisimman relevantteja hakutuloksia. RankBrain päivittää jatkuvasti omaa ohjelmistoaan ja oppii uusia asioita koko ajan parantaakseen palvelun tehoa.

Miksi RankBrain on tärkeä?

RankBrainin käyttöönotto on merkittävä askel Googlen hakutulosten laadun parantamisessa. Tekoälyn hyödyntäminen hakukoneessa mahdollistaa tarkemman hakutulosten tarjoamisen ja auttaa käyttäjiä löytämään haluamansa tiedot entistä nopeammin ja helpommin.

Kaiken kaikkiaan RankBrain on olennainen osa Google-hakukoneen toimintaa ja sen avulla hakutulokset ovat entistä sopivampia käyttäjien tarpeisiin.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.