Untitled-3

Mitä ovat hreflang-tarkistustyökalut?

Mitä ovat hreflang-tarkistustyökalut?

Mikä on hreflang?

hreflang on HTML-elementti, jonka avulla voit ilmoittaa hakukoneille eri kieliversioista samasta sivusta. Tämä on tärkeää erityisesti monikielisillä tai monikielisillä verkkosivustoilla, jotta hakukoneet voivat näyttää oikean kielen sisällön oikealle käyttäjäryhmälle.

Miksi tarvitset hreflang-tarkistustyökaluja?

Hreflang-tarkistustyökalut auttavat sinua varmistamaan, että hreflang-määritteet on oikein asetettu ja toimivat oikein sivustollasi. Tämä auttaa hakukoneita ymmärtämään eri kieliversiot ja ohjaamaan käyttäjät oikealle sisällölle.

Miten hreflang-tarkistustyökaluja käytetään?

Voit käyttää hreflang-tarkistustyökaluja syöttämällä sivustosi URL-osoitteen ja valitsemalla kieliversiot, joita haluat tarkistaa. Työkalu näyttää sitten mahdolliset ongelmat tai virheet, jotka sinun täytyy korjata.

Jos haluat lisätä hreflang-määritteitä manuaalisesti, voit myös käyttää koodieditoria ja tarkistaa koodin toimivuuden käyttämällä työkaluja, kuten hreflang.org tai Jellyfish.

On tärkeää tarkistaa ja päivittää hreflang-määritteet säännöllisesti, jotta varmistat, että käyttäjät saavat oikean kieliversion ja hyvän käyttäjäkokemuksen sivustollasi.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.