Untitled-3

Google Analytics

Google Analytics: Verkkosivuston analytiikkatyökalu

Mikä on Google Analytics?

Google Analytics on ilmainen verkkosivuston analytiikkatyökalu, jonka avulla voit seurata sivustosi kävijämääriä, käyttäytymistä ja muita tärkeitä tilastoja. Se tarjoaa monipuolisia raportteja, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin sivustosi suorituskykyä ja käyttäjien toimintaa.

Mitä tietoja Google Analytics kerää?

Google Analytics kerää tietoa kävijöistä, heidän selauskäyttäytymisestään, käytetyistä laitteista ja paljon muuta. Voit esimerkiksi nähdä, kuinka monta kävijää sivustollasi oli tiettynä aikana, mistä he tulivat ja mitkä sivut olivat suosituimpia.

Miten Google Analytics asennetaan?

Google Analyticsin asentaminen sivustollesi vaatii rekisteröitymisen ja ainutlaatuisen seurantakoodin lisäämisen sivuston koodiin. Voit myös käyttää lisäosia ja työkaluja, jotka helpottavat seurannan toteuttamista eri verkkosivustoilla ja alustoilla.

Mitä hyötyä Google Analyticsista on?

Google Analytics tarjoaa arvokasta tietoa sivustosi toiminnasta ja mahdollistaa päätöksenteon perustuen faktoihin ja tilastoihin. Voit esimerkiksi optimoida markkinointikampanjoitasi, parantaa sivustosi käyttäjäkokemusta ja seurata sivustosi kasvua ajan mittaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Google Analytics on tehokas työkalu verkkosivuston analysointiin ja kehittämiseen, ja sen avulla voit saavuttaa parempia tuloksia online-toiminnassasi.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.