Untitled-3

Google Search Console

Google Search Console – Verkkosivujen tärkeä työkalu

Mikä on Google Search Console?

Google Search Console, aiemmin tunnettu nimellä Google Webmaster Tools, on ilmainen työkalu, jonka avulla verkkosivuston omistajat ja ylläpitäjät voivat seurata ja hallita sivuston suorituskykyä Googlen hakutuloksissa. Työkalu tarjoaa tietoa siitä, miten Google indeksoi ja näyttää sivuston hakutuloksissa, ja auttaa tunnistamaan mahdollisia ongelmia, kuten rikkinäisiä linkkejä tai indeksointivirheitä.

Miksi Google Search Console on tärkeä?

Google Search Console on tärkeä työkalu verkkosivustojen omistajille monella tavalla. Ensinnäkin, se auttaa varmistamaan, että sivusto näkyy Google-hakutuloksissa halutulla tavalla ja että se saa mahdollisimman paljon näkyvyyttä oikean kohdeyleisön keskuudessa. Lisäksi se tarjoaa arvokasta tietoa sivuston suorituskyvystä ja auttaa tekemään parannuksia sivuston optimointiin.

Miten käyttää Google Search Consolea?

  • Rekisteröidy ja varmista verkkosivustosi Google Search Consoleen.
  • Analysoi sivustosi suorituskykyä ja katso, miten se näkyy Googlen hakutuloksissa.
  • Tunnista ja korjaa mahdolliset ongelmat, kuten indeksointivirheet tai rikkinäiset linkit.
  • Käytä työkalua parantamaan sivustosi hakukonenäkyvyyttä ja suorituskykyä.
  • Kokonaisuudessaan, Google Search Console on välttämätön työkalu menestyvän verkkosivuston ylläpitäjälle ja se kannattaa ottaa käyttöön heti sivuston perustamisen jälkeen.

    Tapio Kauranen

    Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.