Untitled-3

Kuinka käytän pitkän hännän avainsanoja sisällössäni?

Kuinka käytän pitkän hännän avainsanoja sisällössäni?

Mikä on pitkän hännän avainsana?

Pitkän hännän avainsanat ovat tarkkoja hakutermejä, jotka eivät välttämättä ole kovin suosittuja, mutta niitä käyttävät ne henkilöt, jotka ovat todennäköisimmin kiinnostuneita juuri sinun tarjoamastasi sisällöstä. Näitä avainsanoja käyttämällä voit tavoittaa kohdeyleisön, joka on valmis sitoutumaan syvemmin sisältöösi ja mahdollisesti myös tekemään ostoksia tai muita haluttuja toimia.

Kuinka löytää pitkän hännän avainsanoja?

Yksi tapa löytää pitkän hännän avainsanoja on käyttää avainsanatyökaluja, kuten Google Keyword Planner tai SEMrush. Nämä työkalut auttavat sinua löytämään tarkkoja ja relevantteja hakutermejä, jotka voivat houkutella juuri oikean kohdeyleisön sisältöösi.

Toinen tapa löytää pitkän hännän avainsanoja on tutkia omaa kohdeyleisöäsi ja heidän käyttämiään termejä. Voit esimerkiksi lukea kommentteja ja palautteita, käyttää sosiaalisen median seurantatyökaluja tai tehdä kyselyitä ja haastatteluja saadaksesi selville, mitä hakusanoja ja termejä he käyttävät.

Kuinka käyttää pitkän hännän avainsanoja sisällössäsi?

Kun olet löytänyt sopivia pitkän hännän avainsanoja, voit hyödyntää niitä sisällössäsi esimerkiksi artikkeleissa, blogeissa, tuotekuvauksissa tai metatiedoissa. Muista kuitenkin, että avainsanojen käyttö tulisi tapahtua luontevasti ja informatiivisesti – älä täytä tekstiä pelkillä avainsanoilla, vaan pyri tarjoamaan arvokasta ja kiinnostavaa sisältöä.

Kun käytät pitkän hännän avainsanoja oikein, voit houkutella kohdeyleisön, parantaa hakukonenäkyvyyttäsi ja kasvattaa sivustosi liikennettä – joten panosta avainsanojen käyttöön ja seuraa, miten se vaikuttaa sisältösi suosioon!

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.