Untitled-3

Kuinka käyttää avoimia graafeja (Open Graph) sisällössä?

Kuinka käyttää avoimia graafeja (Open Graph) sisällössä?

Mikä on avoin graafi?

Avoin graafi on protokolla, jota käytetään määrittelemään, miten sisällöstä ja sivuista jaetaan tietoja sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Twitterissä. Se mahdollistaa sivun otsikon, kuvauksen ja kuvan määrittämisen niin, että ne näkyvät houkuttelevasti ja houkuttelevasti jaettuna.

Miksi avoimia graafeja tulisi käyttää?

Kun jaat linkin sivustoltasi sosiaalisessa mediassa, avoimet graafit auttavat määrittelemään miten linkki näyttää ja mitä tietoja jaetaan. Näin saat paremman näkyvyyden ja houkuttelet enemmän kävijöitä sivustollesi.

Kuinka käyttää avoimia graafeja?

Avoimien graafien käyttäminen on helppoa. Sinun tarvitsee lisätä meta-tietoja sivustollesi, jotka määrittelevät otsikon, kuvauksen ja kuvan. Esimerkiksi:

Kun lisäät nämä meta-tiedot sivustollesi, ne näkyvät jaettuna linkkinä sosiaalisessa mediassa. Näin voit houkutella enemmän kävijöitä ja parantaa sivustosi näkyvyyttä.

Voit myös käyttää erilaisia avointen graafien työkaluja, kuten Facebook Sharing Debugger, tarkistaaksesi miten linkkisi näkyy jaettuna ja mahdollisesti korjataksesi mahdolliset virheet.

Yhteenvetona, avoimien graafien käyttäminen sivustollasi auttaa parantamaan näkyvyyttäsi sosiaalisessa mediassa ja houkuttelemaan enemmän kävijöitä. Kannattaa siis hyödyntää tätä helppoa ja tehokasta työkalua!

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.