Untitled-3

Kuinka löydän ja hyödynnän vanhoja sisältöjä linkkien rakentamisessa?

Kuinka hyödyntää vanhoja sisältöjä linkkien rakentamisessa?

Miksi vanhojen sisältöjen hyödyntäminen linkkien rakentamisessa on tärkeää?

Vanhojen sisältöjen hyödyntäminen linkkien rakentamisessa voi auttaa parantamaan verkkosivuston hakukonenäkyvyyttä ja parantamaan sivuston yleistä arvoa. Vanhat ja korkealaatuiset sivut voivat auttaa sivustoasi saavuttamaan parempia sijoituksia hakutuloksissa ja houkuttelemaan lisää luotettavia linkityksiä.

Miten löydän vanhat sisällöt?

1. Käytä Google Search Consolea: Voit tarkastella Google Search Consolesta vanhoja artikkeleita ja sivuja, jotka ovat saaneet linkityksiä muilta verkkosivustoilta.
2. Selaa verkkosivustosi historiaa: Tutki sivustosi vanhoja arkistoja ja etsi sisältöä, joka voisi olla hyödyllinen linkkien rakentamisessa.
3. Käytä Google Analyticsia: Analysoi Google Analyticsin avulla vanhojen sisältöjen suorituskykyä ja tunnista ne sivut, jotka ovat saaneet paljon liikennettä ja linkityksiä.

Miten hyödynnän vanhoja sisältöjä linkkien rakentamisessa?

1. Päivitä vanhat artikkelit: Lisää uusia tietoja, päivitä linkkejä ja optimoi sisältöä hakukoneita varten.
2. Luo sisäisiä linkkejä: Linkitä vanhoja sivuja uusiin artikkeleihin ja päinvastoin, jotta vahvistat sivustosi linkkirakennetta.
3. Jaa vanhat sisällöt sosiaalisessa mediassa: Luo uutta liikennettä vanhoille sivuille jakamalla niitä aktiivisesti eri somekanavissa.
4. Ota yhteyttä muihin verkkosivustoihin: Pyri saamaan muita sivustoja linkittämään vanhoihin, mutta edelleen relevantteihin, sisältöihisi.

Vanhojen sisältöjen hyödyntäminen linkkien rakentamisessa voi tuoda monia hyötyjä sivustollesi ja auttaa parantamaan sen hakukonenäkyvyyttä. Joten älä unohda tarkastella ja päivittää vanhoja sisältöjäsi säännöllisesti!

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.