Untitled-3

Kuinka löydän vierasbloggausmahdollisuuksia?

Kuinka löydän vierasbloggausmahdollisuuksia?

Vierasbloggaus eli guest blogging on erinomainen tapa laajentaa omaa lukijakuntaa ja saada näkyvyyttä omalle blogillesi. Mutta mistä löytää mahdollisuuksia kirjoittaa vierasblogauksia muiden sivustoille?

Tutki alan blogeja ja sivustoja

Yksi tapa löytää vierasbloggausmahdollisuuksia on tutkia alan blogeja ja sivustoja, joilla olisi potentiaalia hyötyä omista kirjoituksistasi. Voit tehdä listan suosituista blogeista ja ottaa yhteyttä niiden ylläpitäjiin tarjotaksesi heille vierasbloggausmahdollisuutta.

Hyödynnä bloggausyhteisöjä

Monilla bloggausyhteisöillä on mahdollisuus tarjota vierasbloggauspaikkoja jäsenilleen. Liity siis erilaisiin bloggausryhmiin ja -foorumeihin ja etsi sieltä mahdollisuuksia kirjoittaa vierasblogauksia.

Ota yhteyttä suoraan sivustoihin

Jos tiedät tietyn sivuston, jolle haluaisit kirjoittaa vierasblogauksen, ota suoraan yhteyttä heihin ja tarjoa omaa kirjoitustasi. Kerro heille, miksi juuri sinun tekstisi olisi hyödyllinen heidän lukijoilleen.

Yllä olevilla vinkeillä pääset hyvin alkuun vierasbloggausmahdollisuuksien löytämisessä. Muista kuitenkin aina pitää mielessä hyvät käytöstavat ja kunnioittaa muiden sivustojen omia sääntöjä vierasbloggausten suhteen.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.