Untitled-3

Kuinka seuraan avainsanojen sijoituksia?

Kuinka seuraan avainsanojen sijoituksia?

Mikä on avainsanaseuranta?

Avainsanaseuranta tarkoittaa verkkosivuston sijoituksen seuraamista hakukoneissa eri avainsanoilla. Tämä on tärkeää, koska korkeammat sijoitukset hakutuloksissa voivat lisätä sivuston näkyvyyttä ja liikennettä.

Miten seuraan avainsanojen sijoituksia?

Yksi tapa seurata avainsanojen sijoituksia on käyttää erilaisia SEO-työkaluja, kuten SEMrush tai Ahrefs. Näiden työkalujen avulla voit syöttää haluamasi avainsanat ja ne näyttävät sinulle sivustosi sijoituksen kyseisillä avainsanoilla ja hakukoneissa.

Kuinka tärkeää avainsanaseuranta on?

Avainsanaseuranta on tärkeä osa hakukoneoptimointia, koska se auttaa sinua ymmärtämään, mitkä avainsanat tuovat eniten liikennettä sivustollesi. Näin voit keskittyä niihin avainsanoihin, jotka toimivat parhaiten ja parantaa niiden sijoituksia entisestään.

Yhteenveto

Seuraamalla avainsanojen sijoituksia voit parantaa sivustosi hakukonenäkyvyyttä ja houkutella enemmän potentiaalisia asiakkaita. Käytä SEO-työkaluja apuna ja panosta niihin avainsanoihin, jotka tuovat parhaat tulokset.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.