Untitled-3

Kuinka seuraan KPI:ta Google Analyticsissa?

Kuinka seuraan KPI:ta Google Analyticsissa?

Mitä on KPI?

KPI tulee sanoista Key Performance Indicator eli suomeksi avainmittari. KPI on mittari, joka auttaa organisaatiota mittaamaan ja arvioimaan sen tavoitteiden saavuttamista.

Miksi seurata KPI:ta Google Analyticsissa?

Google Analytics tarjoaa monipuolisen työkalun verkkosivuston suorituskyvyn seuraamiseen. Seuraamalla erilaisia KPI:ta voit saada tärkeää tietoa siitä, miten verkkosivustosi toimii ja mitkä toimenpiteet tuottavat parhaita tuloksia.

Kuinka seurata KPI:ta Google Analyticsissa?

  1. Kirjaudu Google Analytics -tilillesi.
  2. Valitse haluamasi verkkosivusto ja siirry kohtaan ”Raportit”.
  3. Etsi sieltä haluamasi KPI-mittarit, kuten esimerkiksi sivuston konversioprosentti tai kävijöiden määrä.
  4. Analysoi KPI-tietoja ja tee tarvittavat muutokset ja parannukset verkkosivustosi tehokkuuden parantamiseksi.

Google Analytics tarjoaa myös mahdollisuuden asettaa tavoitteita ja seurata niiden saavuttamista eri KPI-mittareiden kautta. Näin voit seurata aktiivisesti verkkosivustosi suorituskykyä ja optimoida sitä parempien tulosten saavuttamiseksi.

Yhteenveto

KPI:den seuraaminen Google Analyticsissa on tärkeä osa verkkosivuston tehokkuuden ja tulosten optimointia. Tarkkailemalla erilaisia KPI-mittareita voit saada arvokasta tietoa siitä, miten verkkosivustosi toimii ja mitkä toimenpiteet voivat auttaa sinua saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.