Untitled-3

Kuinka seuraan hakusanaliikennettä (keyword traffic)?

Kuinka seuraan hakusanaliikennettä (keyword traffic)?

Mikä on hakusanaliikenne?

Hakusanaliikenne tarkoittaa sitä, kuinka monta kävijää verkkosivustollesi saapuu hakukoneiden kautta tiettyjen hakusanojen avulla. Tämä on tärkeää tietoa, kun halutaan selvittää, mitkä hakusanat ovat tehokkaimpia verkkosivuston liikenteen kasvattamisessa.

Miten seuraan hakusanaliikennettä?

Yksi tapa seurata hakusanaliikennettä on käyttää analytiikkatyökaluja, kuten Google Analytics. Tämän avulla voit nähdä, mitkä hakusanat tuovat eniten liikennettä sivustollesi ja mitkä ovat suosituimpia hakusanoja kävijöille.

Mitä hyötyä on seurata hakusanaliikennettä?

Kun seuraat hakusanaliikennettä, voit nähdä, mitkä hakusanat toimivat parhaiten ja keskittyä niihin lisäämällä niitä sisältöön ja optimoimalla sivuston hakukoneystävällisyyttä. Näin voit parantaa sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa ja houkutella enemmän potentiaalisia asiakkaita sivustollesi.

Joten, seuraamalla hakusanaliikennettä voit saada arvokasta tietoa siitä, mitkä hakusanat resonoivat yleisön kanssa ja auttavat sinua optimoimaan verkkosivustosi tehokkaammin.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.