Untitled-3

Kuinka suoritan linkkien auditoinnin?

Kuinka suoritan linkkien auditoinnin?

Mikä on linkkien auditointi?

Linkkien auditointi on prosessi, jossa tarkastellaan verkkosivuston linkkejä ja niiden toimivuutta. Tämä on tärkeä osa hakukoneoptimointia, sillä virheelliset tai rikkinäiset linkit voivat vaikuttaa sivuston käyttäjäkokemukseen ja hakukonenäkyvyyteen negatiivisesti.

Miten suoritan linkkien auditoinnin?

1. Käytä työkaluja: Hyödynnä erilaisia työkaluja, kuten Screaming Frog tai SEMrush, jotka auttavat sinua tarkastamaan sivustosi linkit nopeasti ja tehokkaasti.
2. Tarkista virheelliset linkit: Etsi ja korjaa sivustoltasi löytyvät virheelliset, rikkinäiset tai ohjautuvat linkit.
3. Tarkasta sivuston rakenteelliset linkit: Varmista, että sivustosi navigointilinkit ja sisäiset linkit ovat toimivia ja vievät käyttäjät oikeisiin paikkoihin.
4. Seuraa ulkoisia linkkejä: Tarkasta myös sivustosi ulkoiset linkit ja varmista, että ne vievät oikeisiin kohteisiin ja ovat hyvälaatuisia ja relevantteja.

Miksi linkkien auditointi on tärkeää?

Linkkien auditointi on tärkeä osa hakukoneoptimointia, sillä hyvälaatuiset ja toimivat linkit parantavat sivuston käyttäjäkokemusta ja auttavat hakukoneita indeksoimaan sivustoa paremmin. Lisäksi virheelliset linkit voivat vaikuttaa negatiivisesti hakukonenäkyvyyteen ja sivuston luotettavuuteen. Säännöllinen linkkien auditointi auttaa varmistamaan, että sivustosi linkkien kunto on aina huippuluokkaa.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.