Untitled-3

Kuinka voin lisätä breadcrumb-navigoinnin verkkosivustolleni?

Kuinka lisätä breadcrumb-navigointi verkkosivustolle?

Mikä on breadcrumb-navigointi?

Breadcrumb-navigointi on verkkosivuston navigointielementti, joka auttaa käyttäjiä hahmottamaan, missä osassa sivustoa he ovat. Se koostuu linkkipolusta, joka yleensä näytetään yläreunassa sivua ja joka sisältää linkit kaikkiin ylemmän tason sivuihin.

Miten lisätä breadcrumb-navigointi verkkosivustolle?

  1. Valitse haluamasi HTML/CSS -ratkaisu: Voit luoda breadcrumb-navigoinnin joko manuaalisesti lisäämällä HTML-linkkejä ja tyylimääreitä CSS:llä tai käyttämällä valmiita ratkaisuja, kuten Bootstrapin breadcrumb-komponenttia.
  2. Lisää linkit ylemmän tason sivuihin: Jokainen linkki breadcrumb-navigoinnissa edustaa yhtä ylemmän tason sivua. Varmista, että linkit ovat oikein ja johtavat oikeisiin sivuihin.
  3. Muokkaa tyylimääreitä tarvittaessa: Voit muokata breadcrumb-navigoinnin ulkoasua CSS:llä, jotta se sopii paremmin verkkosivustosi visuaaliseen ilmeeseen.
  4. Testaa navigointi toimivuus: Ennen julkaisua varmista, että breadcrumb-navigointi toimii oikein ja että linkit vievät oikeisiin sivuihin. Testaa sivuston eri osissa varmistaaksesi, että navigointi on johdonmukainen.

Seuraamalla näitä ohjeita voit helposti lisätä breadcrumb-navigoinnin verkkosivustollesi ja parantaa käyttäjien kokemusta sivustollasi liikkumisessa.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.