Untitled-3

Konversioasteen optimointi

Konversioasteen optimointi

Mikä on konversioasteen optimointi?

Konversioasteen optimointi tarkoittaa verkkosivuston tai minkä tahansa markkinointikanavan tehokkuuden parantamista siten, että se saa enemmän kävijöitä tekemään halutun toimenpiteen, kuten ostoksen tai yhteydenoton. Konversioasteen optimointi pyrkii parantamaan sivuston käyttäjäkokemusta ja ohjaamaan kävijöitä tehokkaammin haluttuun toimintoon.

Konversioasteen optimoinnin keinot

 • A/B-testaus – vertaile erilaisia sivuston versioita keskenään ja valitse tehokkain
 • Call-to-action painikkeiden optimointi – tehosta toimintakehotteiden muotoilua ja sijoittelua
 • Käyttäjätestaus – tarkkaile käyttäjien käyttäytymistä ja reaktioita sivustolla ja tee tarvittavia muutoksia
 • Responsiivinen suunnittelu – varmista sivuston toimivuus eri laitteilla ja näytön ko’oilla

  Miksi konversioasteen optimointi on tärkeää?

  Konversioasteen optimointi voi merkittävästi parantaa markkinointiponnistusten tuottavuutta ja kasvattaa verkkosivuston liiketoimintaa. Tehokkaan konversioasteen ansiosta sivusto voi saada paremman tuoton investoinneistaan ja palvella käyttäjiä tehokkaammin.

  Yhteenveto

  Konversioasteen optimointi on tärkeä osa digitaalista markkinointia, joka kannattaa ottaa huomioon verkkosivuston kehittämisessä. Tehokas konversioasteen optimointi voi parantaa kävijöiden sitoutumista sivustolle ja muuttaa heidät tehokkaammin asiakkaiksi. Se on jatkuva prosessi, jossa seurataan ja optimoidaan sivuston suorituskykyä ja käyttäjäkokemusta jatkuvasti.

 • Tapio Kauranen

  Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.