Untitled-3

Mitä on sisältömarkkinointi (content marketing)?

Mitä on sisältömarkkinointi (content marketing)?

Sisältömarkkinointi lyhyesti

Sisältömarkkinointi on digitaalisen markkinoinnin strategia, jossa luodaan ja jaetaan hyödyllistä, arvokasta ja relevanttia sisältöä kohdeyleisölle. Tavoitteena on houkutella potentiaalisia asiakkaita ja vaikuttaa heidän ostopäätökseensä tarjoamalla heille hyödyllistä tietoa ja viihdyttävää sisältöä.

Mitä sisältömarkkinointi voi sisältää?

Sisältömarkkinointi voi sisältää esimerkiksi blogikirjoituksia, artikkeleita, videoita, podcasteja, oppaita ja sosiaalisen median päivityksiä. Tärkeintä on, että sisältö on laadukasta, relevanttia ja kiinnostavaa kohdeyleisölle.

Miksi sisältömarkkinointi on tärkeää?

Sisältömarkkinointi auttaa yrityksiä rakentamaan luottamusta ja suhdetta asiakkaisiin sekä erottumaan kilpailijoista. Hyvä sisältö auttaa myös parantamaan hakukonenäkyvyyttä ja houkuttelemaan uusia asiakkaita verkkosivuille.

Sisältömarkkinointi on siis tehokas tapa kasvattaa brändiä ja liiketoimintaa verkossa. Kannattaa panostaa laadukkaaseen ja johdonmukaiseen sisältöön, joka vastaa kohdeyleisön tarpeisiin ja on helppoja jakaa eri kanavissa.

Jos haluat oppia lisää sisältömarkkinoinnista, tutustu esimerkiksi erilaisiin kursseihin ja oppaisiin aiheeseen liittyen.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.