Untitled-3

Mitä ovat linkkipyynnöt (link outreach)?

Mitä ovat linkkipyynnöt (link outreach)?

Mikä on linkkipyynnöt?

Linkkipyynnöt eli link outreach on digitaalisen markkinoinnin käytäntö, jossa pyritään aktiivisesti hankkimaan takaisinlinkkejä eli linkkejä omalle verkkosivustolle muiden sivustojen kautta. Tämä on tärkeä osa hakukoneoptimointia, sillä laadukkaat takaisinlinkit voivat parantaa verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneissa ja siten lisätä kävijämääriä.

Mitä hyötyä linkkipyynnöistä on?

Laadukkaat takaisinlinkit ovat yksi merkittävimmistä hakukoneoptimoinnin tekijöistä, joten linkkipyynnöillä on useita hyötyjä. Ensinnäkin ne voivat parantaa verkkosivuston sijoitusta hakutuloksissa, mikä voi lisätä sivuston kävijämääriä ja siten myös mahdollisia asiakkaita. Lisäksi takaisinlinkit voivat lisätä sivuston mainetta ja luotettavuutta verkossa.

Miten linkkipyynnöt tehdään?

Linkkipyynnöt voidaan tehdä monin eri tavoin, esimerkiksi lähestymällä muita sivustoja sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta. Tärkeää on kuitenkin tehdä linkkipyynnöt harkiten ja ammattimaisesti, jotta ne ovat mahdollisimman tehokkaita. On myös tärkeää tarjota vastineeksi jotain arvokasta toiselle osapuolelle, jotta he suostuvat linkittämään sivustoonne.

Linkkipyynnöt ovat siis tärkeä osa hakukoneoptimointia ja digitaalista markkinointia. Niiden avulla voit parantaa verkkosivustosi näkyvyyttä ja houkutella enemmän kävijöitä sivustollesi. Muista kuitenkin tehdä linkkipyynnöt huolellisesti ja harkiten, jotta ne ovat mahdollisimman tehokkaita.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.