Untitled-3

Uudelleenkohdennus

Uudelleenkohdennus

Uudelleenkohdennus tarkoittaa markkinoinnin strategiaa, jossa mainoksia kohdennetaan uudelleen niille käyttäjille, jotka ovat jo olleet vuorovaikutuksessa yrityksen kanssa jollain tavalla. Tämä tapahtuu usein esimerkiksi evästeiden avulla, jotka tallentavat tietoa käyttäjän selaimessa.

Miten uudelleenkohdennus toimii?

  • Käyttäjä vierailee yrityksen verkkosivuilla ja selain tallentaa evästeen käyttäjän laitteelle.
  • Kun käyttäjä selailee muita verkkosivustoja, mainokset kohdennetaan hänelle uudelleen perustuen hänen aiempaan vuorovaikutukseen yrityksen kanssa.
  • Tämä auttaa yrityksiä tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat uudelleen ja kannustamaan heitä palaamaan verkkosivuilleen tai tekemään ostoksia.

Miksi uudelleenkohdentaminen on tärkeää?

Uudelleenkohdennus on tärkeä markkinointistrategia, sillä se auttaa yrityksiä parantamaan mainonnan tehokkuutta ja saavuttamaan parempia tuloksia. Kohdennetut mainokset ovat todennäköisemmin kiinnostavia käyttäjille, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostuksensa yritystä kohtaan.

Yritykset voivat hyödyntää uudelleenkohdentamista esimerkiksi verkkokaupassa hylättyjen ostoskorien muistuttamiseen tai uusien tuotteiden markkinointiin niille käyttäjille, jotka ovat jo ostaneet jotain aiemmin.

Kokonaisuudessaan uudelleenkohdentaminen on tehokas tapa parantaa markkinoinnin tuloksia ja sitouttaa asiakkaita yrityksen brändiin.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.