Untitled-3

Kuinka luon infografiikoita ja kuinka ne vaikuttavat SEO:hon?

Kuinka luon infografiikoita ja kuinka ne vaikuttavat hakukoneoptimointiin?

Mikä on infografiikka?

Infografiikka on visuaalinen esitystapa, jossa tietoa esitetään graafisin elementein kuten kuvien, kaavioiden ja tekstin yhdistelmänä. Infografiikat ovat tehokas tapa saada monimutkainen tieto helposti ja nopeasti ymmärrettäväksi.

Miten luon infografiikoita?

1. Valitse aihe: Aloita valitsemalla aihe, josta haluat luoda infografiikan. Valitse mielenkiintoinen ja relevantti aihe, joka kiinnostaa kohdeyleisöäsi.

2. Kerää tietoa: Kerää tarvittava tieto aiheestasi ja jäsennä se selkeästi. Valitse keskeiset tiedot, jotka haluat sisällyttää infografiikkaan.

3. Suunnittele ulkoasu: Mieti, miten haluat esittää tietoa visuaalisesti. Valitse sopivat värit, fontit ja graafiset elementit, jotka tukevat infografiikan viestiä.

4. Luo infografiikka: Käytä erilaisia työkaluja ja ohjelmia, kuten Canva tai Piktochart, luodaksesi infografiikan. Huolehdi siitä, että infografiikka on visuaalisesti houkutteleva ja helppolukuinen.

Kuinka infografiikat vaikuttavat hakukoneoptimointiin?

Infografiikat voivat parantaa hakukoneoptimointia useilla tavoilla. Ne voivat lisätä sivuston kävijämäärää, parantaa sitoutumista ja jakamista sosiaalisessa mediassa sekä parantaa sivuston uskottavuutta ja asiantuntijuutta.

Käytä infografiikoita osana sisältömarkkinointia ja hyödynnä niiden visuaalista vetovoimaa houkutellaksesi uusia kävijöitä ja parantaaksesi sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa.

Infografiikat ovat siis tehokas työkalu sekä sisällön luomiseen että hakukoneoptimointiin, joten kannattaa hyödyntää niitä osana markkinointistrategiaasi.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.