Untitled-3

Kuinka analysoin avainsanatutkimuksen tuloksia?

Kuinka analysoida avainsanatutkimuksen tuloksia?

1. Käytä analyysityökaluja

Avainsanatutkimuksen tulosten analysointiin voidaan käyttää erilaisia analyysityökaluja, kuten Google Analyticsia tai SEMrushia. Näiden työkalujen avulla voit saada tarkempaa tietoa siitä, miten avainsanat vaikuttavat sivustosi näkyvyyteen ja liikenteeseen.

2. Tunnista trendit ja muutokset

On tärkeää seurata avainsanojen trendejä ja muutoksia ajan mittaan. Jos huomaat jonkin avainsanan menettävän suosiota tai päinvastoin kasvavan, voi olla tarpeen tarkistaa kyseisen avainsanan merkitys ja relevanssi.

3. Vertaa kilpailuun

Vertaile avainsanojesi suoritusta kilpailijoidesi avainsanoihin. Onko jotain avainsanoja, joita kilpailijat käyttävät menestyksekkäästi ja joita sinun tulisi harkita sisällyttämistä omaan strategiaasi?

Nämä kolme vinkkiä auttavat sinua analysoimaan avainsanatutkimuksen tuloksia tehokkaasti ja tekemään tarvittavat muutokset strategiaasi. Muista, että avainsanojen analyysi on jatkuva prosessi ja vaatii säännöllistä seurantaa ja päivitystä.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.