Untitled-3

Kuinka Google Discover toimii ja kuinka optimoida sille?

Kuinka Google Discover toimii ja kuinka optimoida sille?

Mitä on Google Discover?

Google Discover on Google-hakukoneen ominaisuus, joka näyttää käyttäjille räätälöityjä uutisia, artikkeleita ja muita verkkosisältöjä heidän kiinnostuksensa perusteella. Discover pyrkii tarjoamaan käyttäjille relevanttia ja ajankohtaista sisältöä suoraan heidän etusivullaan.

Kuinka Google Discover toimii?

Google Discover käyttää monimutkaista algoritmia, joka analysoi käyttäjän aiempaa hakuhistoriaa, hakukäyttäytymistä ja muita verkkotoimintoja ennustaakseen mitä käyttäjä voisi olla kiinnostunut seuraavaksi. Algoritmi ottaa huomioon myös ajankohtaisia tapahtumia ja trendejä.

Kuinka optimoida sisältö Google Discoveriin?

1. Laadukas ja sitouttava sisältö: Tuottamalla korkealaatuista ja kiinnostavaa sisältöä on suurempi mahdollisuus päästä Google Discoverin suosituksiin.

2. Hakukoneoptimointi (SEO): Käytä relevantteja avainsanoja ja kirjoita selkeästi, jotta Google osaa yhdistää sisältösi käyttäjien kiinnostuksiin.

3. Kuvaoptimointi: Käytä laadukkaita kuvia ja optimoi ne oikean kokoisiksi ja muotoisiksi, jotta ne näkyvät houkuttelevasti Google Discoverissa.

4. Muista mobiiliystävällisyys: Varoita, että Google Discoverin käyttäjät ovat suurelta osin mobiilikäyttäjiä, joten varmista että sisältösi on helposti luettavissa ja toimii moitteetta eri mobiililaitteilla.

Lopuksi, vaikka Google Discoverin toiminta perustuu monimutkaiseen algoritmiin, on tärkeää muistaa että laadukas sisältö ja hyvä käyttäjäkokemus ovat avainasemassa päästäkseen Discoverin suosituksiin. Seuraa siis edellämainittuja vinkkejä ja pidä sisältösi ajankohtaisena ja relevanttina!

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.