Untitled-3

Mikä on Google Penguin -päivitys?

Mikä on Google Penguin -päivitys?

Lyhyt selitys

Google Penguin on Googlen algoritmi päivitys, joka lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2012. Tarkoituksena on torjua verkkosivustojen roskapostitusta ja manipuloituja linkkejä.

Miten se toimii?

Penguin tarkkailee verkkosivustoja ja rankaisee niitä, jotka käyttävät epäeettisiä keinoja parantaakseen hakukonenäkyvyyttään. Tämä voi johtaa sivuston laskuun hakutuloksissa tai jopa sivuston täydelliseen poistamiseen Googlen hakutuloksista.

Miksi se on tärkeä?

Penguin -päivitys on tärkeä, koska se varmistaa, että hakutulokset ovat rehellisiä ja tasapuoliset. Se kannustaa verkkosivustojen omistajia käyttämään valkoisia hattuja SEO-menetelmiä eikä harmaata tai mustaa hattua, jotka voivat johtaa rangaistuksiin.

Mitä voit tehdä?

Jos huomaat, että sivustosi on kärsinyt Penguin -päivityksestä, sinun tulisi tarkistaa linkkirakenteesi ja poistaa mahdollisesti haitalliset tai manipuloidut linkit. Voit myös pyytää Googlelta uudelleenharkintaa, kun olet tehnyt tarvittavat korjaukset.

Ole siis varovainen SEO-strategiassasi ja varmista, että noudatat Googlen ohjeita, jotta vältät Penguinin rangaistuksen.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.