Untitled-3

Kuinka käsitellä negatiivisia kommentteja sisällössäni?

Kuinka käsitellä negatiivisia kommentteja sisällössäni?

1. Älä reagoi tunteella

Kun kohtaat negatiivisen kommentin sisällössäsi, on tärkeää pysyä rauhallisena ja välttää reagoimasta tunteella. Yritä ymmärtää, mistä negatiivinen kommentti voi johtua ja käsitellä sitä objektiivisesti.

2. Kiitä palautteesta

Olipa kommentti millainen tahansa, on hyvä tapa kiittää henkilöä palautteesta. Näin osoitat kunnioitusta ja avoimuutta dialogille.

3. Vastaa asiallisesti

Kun vastaat negatiiviseen kommenttiin, pidä vastauksesi asiallisena ja ammattimaisena. Vältä provosoivia tai loukkaavia kommentteja ja pyri ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet rakentavasti.

4. Tarvittaessa moderointi

Jos negatiiviset kommentit ovat jatkuvia tai hyökkääviä, harkitse mahdollisuutta moderoida sisältöäsi. Voit esimerkiksi poistaa tai piilottaa häiritsevät kommentit ja asettaa selkeät käytännöt käyttäytymiselle sosiaalisessa mediassa.

Käsittelemällä negatiivisia kommentteja rakentavalla ja ammattimaisella tavalla voit luoda positiivista vuorovaikutusta yleisösi kanssa ja edistää omaa brändiäsi sosiaalisessa mediassa.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.