Untitled-3

Kuinka käytän arvosteluja ja suositteluita linkkien rakentamisessa?

Kuinka käytän arvosteluja ja suositteluita linkkien rakentamisessa?

Arvostelujen ja suositteluiden merkitys linkkien rakentamisessa

Arvostelut ja suositukset ovat erittäin tärkeitä osana linkkien rakentamista verkkosivustoille. Ne ovat luotettava tapa todentaa sivuston laatu ja houkutella kävijöitä. Lisäksi hakukoneet arvostavat positiivisia arvioita ja suosituksia, mikä voi parantaa sivuston näkyvyyttä hakutuloksissa.

Miten hyödynnän arvosteluja ja suosituksia linkkien rakentamisessa?

1. Kerää positiivisia arvosteluja ja suosituksia sivustollesi tai tuotteillesi. Voit pyytää asiakkailtasi arvosteluja ja suosituksia sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta.

2. Hyödynnä arvosteluita ja suosituksia sisällössäsi. Voit esimerkiksi luoda blogipostauksia tai artikkeleita, joissa siteeraat asiakkaittesi antamia positiivisia arvioita.

3. Linkitä arvosteluja ja suosituksia sivustollesi. Voit luoda referenssisivun, jossa esittelet kaikki saamasi positiiviset arviot ja suositukset linkkeinä.

Esimerkki:

"Sivusto X on ehdottomasti paras palveluntarjoaja alallaan! Heidän tuotteensa ovat laadukkaita ja palvelu asiakasystävällistä." - Tyytyväinen asiakas

Arvostelujen ja suosituksien hyödyntäminen linkkien rakentamisessa voi auttaa sinua parantamaan sivustosi näkyvyyttä ja houkuttelemaan enemmän kävijöitä. Muista kuitenkin olla rehellinen ja luotettava arvostelujen käytössä, jotta et menetä asiakkaiden luottamusta.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.