Untitled-3

Kuinka käytän uutiskirjeitä linkkien saamiseksi?

Kuinka käytän uutiskirjeitä linkkien saamiseksi?

Miksi linkkien saaminen on tärkeää?

Linkkien saaminen uutiskirjeiden kautta on tärkeää verkkosivuston tai yrityksen näkyvyyden kannalta. Linkit voivat parantaa hakukonenäkyvyyttä ja lisätä liikennettä sivustolle.

1. Tarjoa arvoa uutiskirjeen tilaajille

Uutiskirjeen tilaajat haluavat saada jotain arvokasta vastineeksi sähköpostiosoitteensa antamisesta. Tarjoa heille laadukasta ja relevanttia sisältöä, joka kiinnostaa heitä.

2. Sisällytä linkkejä houkutteleviin CTA-teksteihin

Käytä houkuttelevia Call-to-Action (CTA) -tekstejä, joissa kehotat tilaajia klikkaamaan linkkiä. Esimerkiksi ”Lue lisää”, ”Katso tarjous” tai ”Tutustu tuotteisiin” ovat hyviä esimerkkejä.

3. Hyödynnä sähköpostialustoja linkkien seurantaan

Käytä sähköpostialustoja, jotka mahdollistavat linkkien seurannan ja analysoinnin. Näin näet, mitkä linkit saavat eniten klikkauksia ja voit optimoida uutiskirjettäsi vastaavasti.

Yllä olevien vinkkien avulla voit hyödyntää uutiskirjeitä linkkien saamiseksi ja parantaa sivustosi näkyvyyttä ja liikennettä. Muista aina tarjota arvoa tilaajillesi ja tehdä linkkien klikkaamisesta houkuttelevaa ja helppoa.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.