Untitled-3

Kuinka seuraan verkkosivustoni kävijämääriä?

Kuinka seuraan verkkosivustoni kävijämääriä?

Google Analytics

Yksi suosituimmista tavoista seurata verkkosivustosi kävijämääriä on käyttää Google Analytics -palvelua. Voit luoda ilmaisen tilin Google Analyticsiin ja lisätä seurantakoodin verkkosivustollesi. Tämän jälkeen voit seurata erilaisia tilastoja, kuten kävijämääriä, sivunäyttöjä ja kävijöiden käyttäytymistä.

Hotjar

Toinen hyvä työkalu verkkosivuston kävijöiden seuraamiseen on Hotjar. Hotjar tarjoaa monipuolisia työkaluja kävijöiden käyttäytymisen analysointiin, kuten lämpökarttoja ja kävijäkyselyitä.

Bing Webmaster Tools

Bing Webmaster Tools on Microsoftin tarjoama ilmainen työkalu, joka auttaa sinua seuraamaan verkkosivustosi suorituskykyä Bing-haussa. Voit käyttää Bing Webmaster Toolsia saadaksesi tietoa hakusijoituksistasi ja kävijämääristäsi Bing-haussa.

Näiden työkalujen avulla voit seurata tarkasti verkkosivustosi kävijämääriä ja kävijöiden käyttäytymistä. On tärkeää seurata näitä tilastoja jatkuvasti, jotta voit tehdä tarvittavia muutoksia verkkosivustollesi ja parantaa sen suorituskykyä.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.