Untitled-3

Mitkä ovat tärkeimmät mittarit Google Analyticsissa?

Mitä ovat tärkeimmät mittarit Google Analyticsissa?

Kävijämäärä ja kävijöiden käyttäytymisen seuranta

Yksi tärkeimmistä mittareista Google Analyticsissa on kävijämäärä eli se, kuinka paljon kävijöitä sivustolla vierailee. Tämän lisäksi on tärkeää seurata kävijöiden käyttäytymistä sivustolla, kuten esimerkiksi sivustolla vietettyä aikaa ja sivujen katselukertoja per kävijä.

Konversioiden seuranta

Konversiot ovat tavoitteita, joita halutaan saavuttaa sivustolla, kuten esimerkiksi ostoksen tekeminen tai lomakkeen täyttäminen. On tärkeää seurata eri konversioiden määrää ja niiden laadukkuutta Google Analyticsin avulla.

Liikenteen lähteet

Google Analytics antaa tietoa siitä, mistä kävijät sivustolle tulevat. On tärkeää seurata eri liikenteen lähteitä, kuten hakukoneista tulevaa liikennettä, suoria vierailuja ja sosiaalisen median liikennettä.

Sivuston suorituskyvyn mittarit

Google Analyticsista saa tietoa myös sivuston suorituskyvystä, kuten sivujen latausajoista ja mahdollisista virhetilanteista. Näiden mittareiden avulla voi optimoida sivustoa ja parantaa käyttäjäkokemusta.

Google Analytics tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet sivuston analysointiin ja kehittämiseen. Näiden tärkeimpien mittareiden seuranta auttaa ymmärtämään paremmin sivuston kävijöitä ja parantamaan sivuston suorituskykyä.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.