Untitled-3

Combining SEO and Social Media

Yhdistämällä hakukoneoptimointia ja sosiaalista mediaa

Mikä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi, eli SEO (Search Engine Optimization), on prosessi, jossa pyritään parantamaan verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneiden hakutuloksissa. Tavoitteena on saada verkkosivusto näkymään korkealla hakutulossivuilla ja siten houkutella enemmän kävijöitä sivustolle.

Mikä on sosiaalinen media?

Sosiaalinen media viittaa verkossa toimiviin alustoihin, joiden avulla käyttäjät voivat luoda ja jakaa sisältöä, sekä kommunikoida muiden käyttäjien kanssa. Suosittuja sosiaalisen median alustoja ovat esimerkiksi Facebook, Instagram ja Twitter.

Miten yhdistää SEO ja sosiaalinen media?

Yhdistämällä hakukoneoptimointia ja sosiaalista mediaa voidaan saavuttaa parempia tuloksia verkkonäkyvyydessä. Esimerkiksi julkaisemalla laadukasta sisältöä sosiaalisessa mediassa, voi houkutella enemmän kävijöitä verkkosivustolle. Lisäksi some-kanavien linkittäminen verkkosivustolle voi parantaa sivuston hakukonenäkyvyyttä. Myös sosiaalisen median läsnäolo voi vaikuttaa sivuston hakukonenäkyvyyteen positiivisesti, sillä hakukoneet arvostavat aktiivisuutta ja näkyvyyttä.

Yhteenveto

Yhdistämällä hakukoneoptimointia ja sosiaalista mediaa voidaan saavuttaa synergiaetua, joka tulee näkymään parempana verkkonäkyvyytenä ja liikenteen kasvuna verkkosivustolla. On tärkeää panostaa sekä SEO:hon että sosiaaliseen mediaan, jotta saadaan paras mahdollinen tulos.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.