Untitled-3

Domain Age

Verkkotunnuksen ikä

Mikä on verkkotunnuksen ikä?

Verkkotunnuksen ikä tarkoittaa sitä aikaa, jonka verkkotunnuksen omistaja on pitänyt kyseistä verkkotunnusta hallussaan. Tämä tieto voi antaa viitteitä verkkosivuston luotettavuudesta ja mahdollisista petoksista.

Mitä verkkotunnuksen ikä voi paljastaa?

Verkkotunnuksen iän perusteella voidaan arvioida verkkosivuston luotettavuutta. Vanhemmilla verkkotunnuksilla on yleensä vankempi maine, kun taas tuoreet verkkotunnukset saattavat olla epäilyttävämpiä. Lisäksi vanhoilla verkkotunnuksilla on todennäköisemmin vähemmän petollista toimintaa kuin uusilla.

Miten tarkistaa verkkotunnuksen ikä?

Verkkotunnuksen iän tarkistaminen on helppoa käyttämällä erilaisia verkkotunnusten rekisteröintipalveluita, kuten WHOIS-hakupalveluita. Näiden palveluiden avulla voit nähdä, milloin verkkotunnus on rekisteröity ja kuinka kauan se on ollut aktiivinen.

Miksi verkkotunnuksen iän tarkistaminen on tärkeää?

Verkkotunnuksen iän tarkistaminen voi auttaa tunnistamaan huijauksia ja petoksia verkossa. Vanhojen ja vakiintuneiden verkkotunnusten käyttäminen voi olla turvallisempaa kuin tuoreiden ja epämääräisten verkkotunnusten kanssa toimiminen. On siis hyvä ottaa huomioon verkkotunnuksen ikä, kun arvioi verkkosivuston luotettavuutta.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.