Untitled-3

Improving SEO with Security

SEO:n parantaminen turvallisuuden avulla

SEO eli hakukoneoptimointi on tärkeä osa verkkosivustojen menestystä verkossa. Monet sivustonomistajat panostavat paljon aikaa ja vaivaa parantaakseen sivujensa hakukonenäkyvyyttä ja saavuttaakseen korkeamman sijoituksen hakutuloksissa. Yksi tapa parantaa SEO:ta on kiinnittää huomiota sivuston turvallisuuteen.

Miksi turvallisuus vaikuttaa SEO:seen?

Hakukoneet, kuten Google, arvostavat turvallisia sivustoja ja antavat niille parempia sijoituksia hakutuloksissa. Turvallinen sivusto tarkoittaa, että se on suojattu hakkereilta ja muilta verkkouhilta. Hakukoneet suosivat sivustoja, jotka käyttävät HTTPS-salausta ja jotka eivät ole alttiita tietoturvaloukkauksille.

Miten parantaa SEO:ta turvallisuuden avulla?

  • Käytä HTTPS-salausta: Varmista, että sivustosi käyttää turvallista HTTPS-salausta, jotta se on suojattu tietojen kalastelulta ja muilta verkkouhilta.
  • Päivitä ohjelmistot ja lisäosat: Pidä sivustosi ohjelmistot ja lisäosat ajan tasalla, jotta ne ovat suojattuja haavoittuvuuksia vastaan.
  • Varmuuskopioi sivustosi: Tee säännöllisesti varmuuskopioita sivustostasi varmuuden vuoksi, jos se joutuu hakkereiden tai muiden uhkien kohteeksi.

Yhdistämällä SEO ja turvallisuus voit parantaa sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa ja varmistaa sen suojatun toiminnan verkossa. Muista, että turvallisuus on avain verkkosivuston menestykseen, joten älä laiminlyö sitä SEO-strategiassasi.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.