Untitled-3

Link Bait

Linkki-ansaaminen

Mikä on Linkki-ansaaminen?

Linkki-ansaaminen on markkinointistrategia, jossa pyritään houkuttelemaan verkkosivuille enemmän vierailijoita luomalla houkuttelevia linkkejä. Nämä linkit voivat olla esimerkiksi clickbait-otsikoita tai muuta kiinnostavaa sisältöä, joka houkuttelee ihmisiä klikkaamaan linkkiä ja siirtymään kyseiselle sivustolle.

Miten Linkki-ansaaminen toimii?

Linkki-ansaamisessa tärkeintä on luoda houkuttelevaa sisältöä, joka herättää kiinnostuksen ja saa ihmiset jakamaan linkin eteenpäin. Tällainen sisältö voi olla esimerkiksi mielenkiintoisia uutisia, hupaisia videoita tai henkilökohtaisia tarinoita, jotka herättävät tunteita ja positiivisia reaktioita.

Linkki-ansaamisen hyödyt ja haitat

Linkki-ansaaminen voi tuoda verkkosivuille paljon uusia kävijöitä ja parantaa näkyvyyttä hakukoneissa. Kuitenkin on tärkeää, että linkkien tulee olla laadukkaita ja aidosti kiinnostavia, jotta ne eivät vaikuta negatiivisesti sivuston maineeseen. Lisäksi linkin-ansaaminen voi olla aikaa vievää ja vaatia jatkuvaa sisällöntuotantoa pitkäjänteisen menestyksen saavuttamiseksi.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.