Untitled-3

Referral Traffic

Mitä on viittausten tuoma liikenne?

Määritelmä

Viittausten tuoma liikenne on verkkoliikennettä, joka saadaan muiden verkkosivustojen kautta. Tämä liikenne syntyy, kun muut sivustot linkittävät omaan sivustoon ja kävijät siirtyvät sitä kautta etsimään lisätietoa.

Miksi se on tärkeää?

Viittausten tuoma liikenne on tärkeä osa verkkoliikennettä, sillä se lisää sivustosi näkyvyyttä ja auttaa parantamaan hakukonenäkyvyyttä. Lisäksi se voi tuoda uusia kävijöitä sivustollesi, jotka voivat potentiaalisesti konvertoida asiakkaiksi.

Kuinka sitä voi kasvattaa?

Voit kasvattaa viittausten tuomaa liikennettä tekemällä yhteistyötä muiden sivustojen kanssa ja pyytämällä heitä linkittämään sivustoosi. Voit myös luoda laadukasta sisältöä, joka houkuttelee muita sivustoja jakamaan sitä. Lisäksi voit hyödyntää sosiaalisen median kanavia ja käyttää niitä linkkien jakamiseen.

Näin viittausten tuoma liikenne voi olla merkittävä tekijä sivustosi menestyksessä ja kannattaa panostaa sen kasvattamiseen.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.