Untitled-3

SEO-kurssit ja ohjelmat

SEO-kurssit ja ohjelmat

Mikä on SEO?

SEO eli Search Engine Optimization tarkoittaa hakukoneoptimointia. Se on prosessi, jossa pyritään parantamaan verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneissa ja siten houkuttelemaan enemmän kävijöitä.

Miksi SEO on tärkeää?

Hyvä SEO auttaa verkkosivustoa nousemaan hakutulossivuilla korkeammalle ja siten lisää mahdollisuuksia saada lisää liikennettä sivustollesi. Se voi myös parantaa sivuston käyttäjäkokemusta ja kasvattaa liikevaihtoa.

SEO-kurssit ja ohjelmat

On olemassa monia erilaisia SEO-kursseja ja ohjelmia, jotka voivat auttaa sinua oppimaan hakukoneoptimoinnin perusteet ja edistyneemmät tekniikat. Näitä kursseja voi löytää verkosta eri koulutusorganisaatioiden ja verkkokoulutuspalveluiden kautta.

Esimerkkikurssi

 • SEO peruskurssi
 • Aika: 4 viikkoa
 • Sisältö: Hakukoneoptimoinnin perusteet, avainsanojen valinta, sisällön optimointi, linkkien rakentaminen
 • Hinta: 99€
 • Valinta ja hyödyt

  Valitsemalla sopiva SEO-kurssi tai ohjelma voit parantaa verkkosivustosi näkyvyyttä ja kasvattaa kävijämäärää. Investoimalla SEO-koulutukseen voit myös säästää aikaa ja rahaa pitkällä tähtäimellä, kun osaat tehdä hakukoneoptimointia itse.

  Tapio Kauranen

  Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.