Untitled-3

Session Depth

Istunnon syvyys

Mikä on istunnon syvyys?

Istunnon syvyys on termi, joka viittaa siihen, kuinka monta eri sivua kävijä vierailee verkkosivustolla yhden istunnon aikana. Se on tärkeä mittari verkkosivuston sitoutumisesta ja käyttäjäkokemuksesta.

Miten istunnon syvyyttä mitataan?

Istunnon syvyyttä voidaan mitata esimerkiksi verkkosivuston analytiikkatyökaluilla, kuten Google Analytics. Tyypillisesti korkea istunnon syvyys osoittaa, että kävijät ovat kiinnostuneita sivuston sisällöstä ja jatkavat sen tutkimista useiden sivujen välillä.

Mitä hyötyä istunnon syvyyden seuraamisesta on?

Istunnon syvyyden seuraaminen auttaa verkkosivuston omistajia ja markkinoijia ymmärtämään paremmin kävijöidensä käyttäytymistä. Se voi auttaa tunnistamaan, mitkä sivut ovat suosituimpia ja missä kohdissa käyttäjät saattavat pudota pois sivustolta.

Miten voidaan parantaa istunnon syvyyttä?

Istunnon syvyyden parantamiseksi kannattaa panostaa sivuston helppokäyttöisyyteen, houkuttelevaan sisältöön ja selkeään navigointiin. Lisäksi kannattaa seurata kävijädataa ja tehdä tarvittavia muutoksia sivustolle, jotta kävijät viihtyisivät pidempään sivustolla.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.