Untitled-3

Session Duration

Istunnon kesto

Mikä on istunnon kesto?

Istunnon kesto tarkoittaa aikaa, jonka käyttäjä viettää tietyllä verkkosivustolla tai sovelluksessa yhdellä istunnolla. Yleensä istunnon kesto lasketaan siitä hetkestä, kun käyttäjä avaa verkkosivuston tai sovelluksen, ja päättyy kun käyttäjä sulkee sen tai on inaktiivinen pitkän aikaa.

Miksi istunnon kesto on tärkeä mittari?

Istunnon kestolla on merkitystä verkkosivustojen ja sovellusten kehittäjille, koska se antaa tietoa siitä, kuinka pitkään käyttäjät viipyvät heidän alustallaan. Pitkä istunnon kesto voi viitata siihen, että käyttäjät ovat kiinnostuneita sisällöstä ja viettävät aikaa sen parissa. Toisaalta lyhyet istunnot voivat kertoa siitä, että käyttäjät eivät löydä haluamaansa tietoa tai palvelua.

Kuinka voidaan parantaa istunnon kestoa?

Voit parantaa istunnon kestoa tarjoamalla käyttäjille mielenkiintoista ja relevanttia sisältöä, joka pitää heidät sivustolla pidempään. Lisäksi käyttäjäkokemuksen parantaminen, nopea latausaika ja helppokäyttöinen käyttöliittymä voivat myös auttaa pidentämään istuntojen kestoa.

Lisätietoa istunnon kestosta ja sen merkityksestä voit kysyä asiantuntijoiltamme tai tutustua aiheeseen syvemmin alan artikkeleista ja tutkimuksista.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.