Untitled-3

Site Analysis

Sivuanalyysi

Mikä on sivuanalyysi?

Sivuanalyysi tarkoittaa verkkosivuston analysointia ja sen toimivuuden tutkimista. Sivuanalyysin avulla voidaan selvittää muun muassa sivuston käyttäjämääriä, käyttäjäkäyttäytymistä, sekä sivuston teknisiä ominaisuuksia.

Miksi sivuanalyysi on tärkeää?

Sivuanalyysi on tärkeä työkalu verkkosivuston kehittämisessä. Sen avulla yritykset voivat saada tietoa siitä, miten kävijät käyttäytyvät sivustolla ja mitkä osiot ovat suosittuja. Näiden tietojen avulla voidaan optimoida sivustoa paremmin vastaamaan kävijöiden tarpeita ja parantaa siten sivuston käyttökokemusta.

Mitä tietoja sivuanalyysista voidaan saada?

Sivuanalyysin avulla voidaan saada tietoa esimerkiksi siitä, kuinka kävijät löytävät sivustolle, mitkä sivut ovat suosituimpia, kuinka kauan kävijät viettävät sivuilla, sekä millä laitteilla ja selaimilla sivustoa käytetään. Näiden tietojen perusteella voidaan tehdä päätöksiä sivuston kehittämisestä ja markkinoinnista.

Yhteenveto

Sivuanalyysi on tärkeä osa verkkosivuston kehittämistä ja markkinointia. Sen avulla voidaan saada arvokasta tietoa sivuston käyttäjistä ja heidän käyttäytymisestään. Käyttämällä sivuanalyysiä tehokkaasti, yritykset voivat parantaa sivustonsa suorituskykyä ja saavuttaa parempia tuloksia verkossa.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.