Untitled-3

WordPress

WordPress: suosittu verkkosivualusta

WordPress on suosittu verkkosivujen luomiseen tarkoitettu alusta, joka mahdollistaa helpon ja nopean sivuston rakentamisen ilman koodaustaitoja. Monet bloggaajat, pienyritykset ja jopa suuret yritykset käyttävät WordPressiä verkkosivujensa luomiseen ja ylläpitoon.

Mikä tekee WordPressistä suosion?

WordPressin suosion salaisuus piilee sen helppokäyttöisyydessä ja monipuolisuudessa. Alustalla on laaja valikoima teemoja ja lisäosia, jotka mahdollistavat sivuston täysin räätälöinnin omien tarpeiden mukaan. Lisäksi WordPressin avoimen lähdekoodin ansiosta kehittäjät ympäri maailmaa luovat jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja parannuksia alustalle.

WordPressin käyttö

WordPressin käyttö ei vaadi koodaustaitoja, mutta perustaidot HTML:stä ja CSS:stä voivat olla hyödyllisiä, kun halutaan tehdä tarkempia muokkauksia sivustoon. Alusta tarjoaa myös yksinkertaisen käyttöliittymän, jonka avulla sivuston päivitys ja ylläpito on helppoa.

WordPress-sivuston perustaminen

WordPress-sivuston perustaminen on helppoa ja vaatii vain muutaman askeleen. Ensimmäisenä tulee hankkia domain eli verkkotunnus ja webhotelli, jonka jälkeen WordPressin asennus on nopeaa ja helppoa. Sen jälkeen voi valita haluamansa teeman ja lisäosat sivustolle sekä aloittaa sisällön luomisen.

WordPress onkin monelle ensimmäinen valinta verkkosivujen luomiseen helppokäyttöisyytensä ja monipuolisuutensa vuoksi. Alustaa voi käyttää niin bloggaamiseen kuin verkkokaupan pyörittämiseenkin, ja sen avulla luodut sivustot ovat näyttäviä ja ammattimaisia.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.