Untitled-3

Kuinka hyödynnän asiakasarvosteluja linkkien saamiseksi?

Kuinka hyödynnän asiakasarvosteluja linkkien saamiseksi?

Miksi asiakasarvostelut ovat tärkeitä linkkien saamiseksi?

Asiakasarvostelut ovat arvokkaita paitsi asiakaspalautteen saamiseksi, myös linkkien saamiseksi verkkosivuillesi. Hakukoneet arvostavat laadukkaita linkkejä ja asiakasarvostelut voivat olla yksi tapa lisätä sivustosi näkyvyyttä hakutuloksissa.

Kuinka pyytää asiakasarvosteluja linkkejä varten?

1. Kehota asiakkaitasi jättämään arvosteluja: Muistuta asiakkaitasi jättämään arvosteluja verkkosivuillasi, sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa.

2. Tee arvostelujen jättäminen helpoksi: Luo selkeä ohjeistus siitä, miten asiakas voi jättää arvostelun ja tarjoa esimerkiksi suora linkki arvostelupalveluun.

3. Tarjoa kannustimia: Voit harkita tarjoavasi kannustimia asiakkaillesi, kuten alennuksia tai ilmaisia tuotteita arvostelun jättämisestä.

Miten hyödyntää saatuja asiakasarvosteluja linkkien saamiseksi?

Kun olet saanut asiakasarvosteluja, voit pyytää luvan käyttää niitä markkinointimateriaaleissasi ja verkkosivuillasi. Voit myös ottaa yhteyttä muihin verkkosivustoihin ja ehdottaa heille, että he linkittäisivät arvosteluihin perustuen sivustollesi.

Asiakasarvostelujen hyödyntäminen linkkien saamiseksi voi olla tehokas tapa parantaa verkkosivusi hakukonenäkyvyyttä ja houkutella uusia kävijöitä sivustollesi. Muista kuitenkin aina toimia rehellisesti ja eettisesti pyytäessäsi ja hyödyntäessäsi arvosteluja linkkien saamiseksi.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.