Untitled-3

Kuinka käytän Google My Businessia paikallisen sisällön optimointiin?

Kuinka käytän Google My Businessia paikallisen sisällön optimointiin?

Mikä on Google My Business?

Google My Business on ilmainen palvelu, joka mahdollistaa yritysten näkymisen Googlen hakutuloksissa ja kartassa. Yritykset voivat luoda profiilin, lisätä tietojaan, kuviaan ja palveluitaan sekä saada arvosteluja asiakkailtaan.

Miksi Google My Business on tärkeä paikallisen sisällön optimoinnissa?

Google My Business on erityisen tärkeä paikallisten yritysten kannalta, sillä se auttaa niitä näkymään paremmin paikallisissa hakutuloksissa. Kun yritys pitää profiilinsa ajan tasalla ja lisää siihen relevanttia tietoa, se parantaa mahdollisuuksiaan tulla esiin hakutuloksissa ja houkutella uusia asiakkaita.

Miten hyödynnän Google My Businessia paikallisen sisällön optimoinnissa?

1. Rekisteröidy ja täytä profiilisi huolellisesti: varmista, että lisäät kaikki tarvittavat tiedot yrityksestäsi, kuten aukioloajat, osoitteen, puhelinnumeron ja verkkosivun.

2. Lisää kuvia ja videoita: kuvat ja videot auttavat houkuttelemaan asiakkaita ja lisäämään kiinnostusta yritystäsi kohtaan.

3. Pyydä asiakkailta arvosteluja: positiiviset arvostelut parantavat yrityksesi uskottavuutta ja auttavat sitä erottumaan kilpailijoista.

4. Hyödynnä Google My Businessin tarjoamia lisäominaisuuksia: esimerkiksi tarjoukset, tapahtumat ja postaukset auttavat pitämään profiilisi virkeänä ja antavat syitä asiakkaille vierailla yrityksessäsi.

Google My Business on voimakas työkalu paikallisen sisällön optimoinnissa ja sen hyödyntäminen voi auttaa yritystäsi saamaan enemmän näkyvyyttä verkossa ja houkuttelemaan uusia asiakkaita. Älä siis unohda päivittää ja optimoida profiiliasi säännöllisesti!

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.