Untitled-3

Kuinka käytän sponsorointeja linkkien saamiseksi?

Kuinka saada linkkejä sponsoroinnin avulla?

Mikä on sponsorointi?

Sponsorointi on tapa, jolla yritykset voivat tukea bloggaajia, vaikuttajia tai muita sisällöntuottajia rahallisesti tai muilla resursseilla. Usein sponsorointi tapahtuu siten, että yritys maksaa palkkion vastineeksi sisällöntuottajan tuottamasta materiaalista, kuten artikkeleista, videoista tai somepäivityksistä.

Miten hyödynnän sponsorointeja linkkien saamiseksi?

1. Valitse sopiva sponsorointikumppani: Valitse yritys tai brändi, jonka tuotteet tai palvelut liittyvät luontevasti omaan sisältöösi. Tällöin linkkien lisääminen on luontevaa ja hyödyllistä sekä sinulle että lukijoillesi.

2. Neuvottele linkkien sisällyttämisestä: Kun solmit sponsorointisopimuksen, neuvottele samalla myös siitä, että voit lisätä linkkejä sponsoroitaviin sisältöihisi. Varmista, että linkit ovat luonteva osa tekstiä eivätkä vaikuta häiritseviltä lukijan kannalta.

3. Huomioi linkkien sijoittelu: Lisää linkit luontevasti ja harkiten tekstin sisään. Älä täytä tekstiä liiallisilla linkityksillä, vaan valitse muutama olennainen linkki, joka tarjoaa lisäarvoa lukijalle.

Esimerkki linkkien sisällyttämisestä sponsoroidulle sisällölle:


Article: Olen juuri testannut uutta kauneustuotetta, jonka sain sponsorilta. Tuote oli todella hyvä ja suosittelen sitä kaikille! Voit lukea lisää tuotteesta täältä: esimerkkibrandi.fi

Kun noudatat näitä vinkkejä ja hyödynnät sponsorointeja linkkien saamiseksi, voit luoda hyödyllistä ja kiinnostavaa sisältöä, joka hyödyttää sekä sinua että lukijoitasi.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.