Untitled-3

Kuinka korjaan rikkoutuneita linkkejä?

Kuinka korjaan rikkoutuneita linkkejä?

Miksi rikkoutuneiden linkkien korjaaminen on tärkeää?

Rikkoutuneet linkit ovat ärsyttävä ongelma verkkosivustojen käyttäjille. Ne voivat johtaa käyttäjän turhautumiseen ja heikentää sivuston käyttäjäkokemusta. Lisäksi rikkoutuneet linkit voivat vaikuttaa haitallisesti sivuston hakukonenäkyvyyteen, sillä hakukoneet arvostavat toimivia ja ajantasaista sisältöä.

Miten tunnistan rikkoutuneet linkit?

Rikkoutuneiden linkkien tunnistaminen voi olla haastavaa, mutta onneksi siihen on olemassa erilaisia työkaluja ja palveluita. Voit esimerkiksi käyttää verkkosivustojen linkkien tarkistustyökaluja, kuten Xenu Link Sleuth tai Screaming Frog SEO Spider. Näiden työkalujen avulla voit löytää helposti rikkoutuneet linkit verkkosivustoltasi.

Miten korjaan rikkoutuneet linkit?

Kun olet tunnistanut rikkoutuneet linkit verkkosivustoltasi, voit korjata ne helposti. Yksi tapa on korvata rikkoutunut linkki toimivalla linkillä. Voit myös poistaa rikkoutuneen linkin kokonaan tai korvata sen uudella sisällöllä. Muista myös päivittää sivustosi säännöllisesti ja tarkistaa linkit säännöllisesti, jotta vältät rikkoutuneiden linkkien syntymisen tulevaisuudessa.

Rikkoutuneiden linkkien korjaaminen on tärkeä osa verkkosivuston ylläpitoa ja se voi parantaa sivustosi käyttäjäkokemusta sekä hakukonenäkyvyyttä. Muista siis seurata linkkejäsi ja korjata mahdolliset rikkoutuneet linkit välittömästi.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.