Untitled-3

Kuinka löydän rikkoutuneita linkkejä verkkosivustoltani?

Kuinka löydän rikkoutuneita linkkejä verkkosivustoltani?

Mitä ovat rikkoutuneet linkit?

Rikkoutuneet linkit ovat linkkejä verkkosivustolla, jotka eivät toimi oikein. Tämä voi johtua siitä, että kohdesivusto on poistettu tai siirretty, tai että linkki on kirjoitettu väärin.

Miksi rikkoutuneet linkit ovat haitallisia?

Rikkoutuneet linkit voivat vaikuttaa haitallisesti käyttäjien kokemukseen verkkosivustolla. Ne voivat aiheuttaa käyttäjille turhautumista ja hidastaa sivuston latautumista. Lisäksi rikkoutuneet linkit voivat vaikuttaa sivuston hakukonenäkyvyyteen.

Kuinka löydän rikkoutuneet linkit?

Voit käyttää erilaisia työkaluja ja palveluita, kuten verkkosivustojen linkkitarkistimia, joiden avulla voit tarkistaa kaikki sivustollasi olevat linkit ja löytää mahdolliset rikkoutuneet linkit. Voit myös tarkistaa Google Search Consolesta raportit rikkoutuneista linkeistä.

Miten voin korjata rikkoutuneet linkit?

Kun olet löytänyt rikkoutuneet linkit, voit korjata ne helposti päivittämällä linkin oikeaan osoitteeseen tai poistamalla sen sivustoltasi. Muista myös päivittää linkit säännöllisesti varmistaaksesi, että sivustosi toimii moitteettomasti.

Yhteenvetona, rikkoutuneiden linkkien löytäminen ja korjaaminen on tärkeää verkkosivuston toimivuuden ja käyttäjäkokemuksen kannalta. Huolehdi säännöllisestä linkkien tarkistamisesta ja varmista, että sivustollasi ei ole rikkoutuneita linkkejä.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.