Untitled-3

Kuinka luon sisältöä eri kanavia varten (esim. blogi, sosiaalinen media)?

Kuinka luon sisältöä eri kanavia varten (esim. blogi, sosiaalinen media)?

1. Suunnittele sisältöstrategia

Ennen kuin aloitat sisällön luomisen eri kanaviin, on tärkeää suunnitella strategia. Mieti, ketä haluat tavoittaa, millaisia viestejä haluat välittää ja millaisia kanavia haluat käyttää.

2. Luo ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä

Ole rohkea ja luova sisällön luomisessa. Pyri tarjoamaan uutta ja kiinnostavaa sisältöä, joka kiinnittää lukijoiden huomion ja saa heidät palaamaan kanavillesi uudelleen.

3. Hyödynnä eri formaatteja ja kanavia

Käytä erilaisia formaatteja, kuten tekstiä, kuvia, videoita tai infografiikoita, jotta tavoitat erilaisia kohderyhmiä. Hyödynnä myös eri somekanavia, kuten Instagramia, Facebookia ja Twitteriä.

4. Vuorovaikuta yleisön kanssa

Ole aktiivinen ja vuorovaikutteinen yleisön kanssa. Vastaile kommentteihin, kysy mielipiteitä ja kannusta osallistumiseen esimerkiksi arvontojen tai kyselyjen avulla.

Luoessaan sisältöä eri kanaviin on tärkeää pitää yllä johdonmukaisuutta ja muistaa kohderyhmänsä tarpeet. Seuraa myös kanaviesi analytiikkaa ja opi tuntemaan, mikä toimii parhaiten juuri sinun yleisösi kanssa.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.