Untitled-3

Kuinka optimoida YouTube-videot linkkien saamiseksi?

Kuinka optimoida YouTube-videot linkkien saamiseksi?

Videoiden otsikointi ja kuvailut

Yksi tärkeimmistä asioista linkkien saamiseksi YouTube-videoihin on videoiden otsikointi ja kuvailut. Otsikon tulisi olla houkutteleva ja kiinnostava, jotta se houkuttelee ihmisiä avaamaan videon. Kuvailussa kannattaa myös käyttää avainsanoja, jotka auttavat videon löytymistä hakukoneissa.

Tunnisteet ja avainsanat

Videoiden tunnisteet ja avainsanat auttavat YouTubea ymmärtämään videon aiheen ja näyttämään sen oikeille katsojille. Käytä monipuolisia avainsanoja, jotka kuvaavat videon sisältöä mahdollisimman tarkasti.

Kuvan laatu ja visuaalinen ilme

Hyvälaatuinen kuva ja visuaalinen ilme tekevät videosta houkuttelevan ja ammattimaisen näköisen. Kannattaa panostaa kuvan laatuun ja visuaaliseen ilmeeseen, jotta video erottuu joukosta.

Jakaminen ja markkinointi

Älä unohda jakaa YouTube-videoitasi eri some-kanavissa ja markkinoida niitä aktiivisesti. Mitä enemmän näkyvyyttä video saa, sitä todennäköisemmin se saa myös enemmän linkkejä.

Yllä olevilla vinkeillä voit optimoida YouTube-videosi linkkien saamiseksi ja kasvattaa videon suosiota. Muista myös olla aktiivinen ja vuorovaikutteinen katsojien kanssa, jotta saat heidät jakamaan ja linkittämään videoitasi.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.