Untitled-3

Kuinka seuraan sisällön suorituskykyä?

Kuinka seuraan sisällön suorituskykyä?

Jos olet verkkosivuston omistaja tai digitaalisen markkinoinnin ammattilainen, on tärkeää seurata sisällön suorituskykyä voidaksesi tehdä tehokasta markkinointia ja parantaa käyttäjäkokemusta. Tässä artikkelissa käsitellään erilaisia tapoja seurata sisällön suorituskykyä ja mitä hyötyä siitä voi olla.

Google Analytics

Yksi suosituimmista tavoista seurata sivuston suorituskykyä on käyttää Google Analytics -työkalua. Google Analytics tarjoaa kattavan näkymän sivustosi kävijöistä, heidän käyttäytymisestään ja siitä, miten he vuorovaikuttavat sivustosi kanssa. Voit seurata esimerkiksi kävijämääriä, suosituimpia sivuja ja sivuston konversioprosenttia.

Sisällön suorituskyvyn seuranta

Voit myös seurata erikseen sisällön suorituskykyä esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

  • Käyttämällä sivuston analytiikkatyökaluja, kuten SEMrush tai Ahrefs
  • Tarkkailemalla sosiaalisen median ja hakukoneiden reaktioita sisältöön
  • Mittaamalla blogipostausten lukumäärää ja kommenttimääriä

Mitä hyötyä sisällön suorituskyvyn seurannasta on?

Sisällön suorituskyvyn seuranta auttaa sinua tunnistamaan suosittuja sisältöjä ja kehittämään niitä edelleen. Voit myös nähdä, mitkä aiheet tai formaatit eivät toimi ja tehdä tarvittavia muutoksia. Lisäksi analytiikan avulla voit optimoida sisältösi paremmin hakukoneille ja parantaa siten näkyvyyttäsi verkossa.

Joten varmista, että seuraat säännöllisesti sisältösi suorituskykyä ja hyödynnät saatavilla olevia työkaluja ja tietoja parantaaksesi markkinointistrategiaasi ja käyttäjäkokemusta.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.